bloggstyle.blogg.se

090113

Jag vet att alla tjatar om sidor som du kan få gratis presentkort m.m. på, men Gratismode.se är verkligen en sida som fungerar!
Man samlar poäng och när man fått tillräckligt så får man presentkort, trisslotter eller biobiljetter! Superbra! :):)

Skolan som vanligt idag. På hemkunskapen fick vi bananlack, uscha uscha!!! ;S

Nu ska jag snart slänga mig in i duschen och sen så blir det Top model/ Shear genius ;D

Puss på're // Cornelia

090112

God kväll! :)
Idag har jag inte gjort så mycket heller. Var i skolan som var ganska rolig idag faktiskt. Träffade ju Johanna och Amanda för första gången på en månad(!). Jätteroligt var det och de var hur bruna som helst, som två pepparkakor! ;) Och på mattelektionen (som är direkt efter samlingen på morgonen och som jag brukar vara hur trött som helst på) gjorde jag faktiskt  näästan tre sidor i boken. (y) Det tycker jag var duktigt av mig!

Nu ska jag sticka iväg till tv:n och titta på Lipstick Jungel och sedan ska jag nana! :D

Puss på er // Cornelia


090111

Hallåhallå! :D
Hur är det med er? Med mig är det i alla fall superbra!
Det blev brunch idag också, tjocka amerikanska pannkakor, mums!
Sedan åkte jag med pappa. Först skulle han ta några mått till ett jobb eller något, sedan åkte vi till Apoteket, till Coop och även till Ica Maxi. Anledningen att vi åkte till båda ställerna var för att Coop är så dåligt, har inte alls lika bra och mycket saker som Ica Maxi! Så det blir nog inte mycket handlande där framöver...

Nu över till igår kväll. Som sagt skulle jag inte göra någonting typ och det gjorde jag inte heller. Det blev lite tv och lite dator. Vi köpte pizza också, på Colosseum som är en av Borås bästa pizzerior. Där träffade jag Jennifer, trevligt! ;)
 
Nu snart ska vi väl äta tror jag. Haha, känner att det blev väldigt mycket om mat i detta inlägget men, men...:D

Puss på er // Cornelia


090110

God eftermiddag!
Idag ska jag inte göra mycket alls, och har inte gjort heller. Jag gick upp sent, åt frukost/brunch/lunch med mamma och pappa, gick in på datorn en snabbis men internetet funkade inte som det skulle så jag la mig på soffan och tittade tv tills nu. Det blev väl mest zappande mellan olika kanaler för det var nästan bara skitprogram.

Härligt med helg efter två dagar i skolan, fast det var inte lika illa som jag trodde att börja igen, man fick ju träffa alla kompisar som man vanligtvis inte träffar när det är lov. Sen är det faktiskt ganska skönt att komma tillbaka till det vanliga vardagslivet också. Men det blir väl värre när proven börjar komma...
Igår var det ju också premiär för Let's Dance. Jag har inte tittat på det innan men gav jag det en chans och tyckte det var roligt faktiskt. Det berodde nog på alla roliga medverkare som t.ex. (Mina favoriter)  Blondinbella (Isabella Löwengrip), Laila Bagge, Kitty Jutbring och många fler! Alla var superduktiga för att vara nybörjare också! Jag sitter nog bänkad framför tv:n nästa fredagskväll också! :)

Och imorgon kommer Johanna och Amanda hem efter en månad(!) i Filippinerna! Kuul!:D

Puss på er //  Cornelia

Längtar ni också?

Fyy vad jag längtar tills sommaren! Hatar regn, kyla, snö, slask och allt sånt snuskigt...

I den nya h&m-katalogen finns det massor av snygga saker, om man bara hade typ 3000, som allt som jag vill ha kostar. Jaja, lite kan man ju beställa när pengarna kommer! :D
Främst av allt vill jag ha ett eller två par ballerinas som var supersöta och minst en ny bikini. Men massa annat också.

Här har ni lite:



Nu ska jag sova, godnatt! //  Cornelia


Mitt första riktiga inlägg! :)

Nu har jag hakat på trenden som många andra - att skaffa en blogg!
Jag ska skriva om allt mellan himmel och jord.
Självklart ska jag berätta liiite om mig själv nu också;
Jag heter Cornelia och är 14 år, jag går alltså i 8:an.
Vad jag gör på fritiden får ni veta senare;)

Looovee, Cornelia!

RSS 2.0